La Miriam
Košarica

Lifestyle

01 Apr Izberite prave ljudi, ne razdajajte se vsakomur in vsem!
Mirjana 0 3165
Odnosi z ljudmi nam v življenju veliko pomenijo. Pogosto se vprašam, katera je tista najpomembnejša lastnost, ki me pri ljudeh privlači. Ob tem si mor..
21 Mar Modni svet v času globalne krize
Mirjana 0 4883
V teh dneh svet potrebuje dobre misli. Svet, ki si ga želimo, je svet miru. Modne hiše so se močno odzvale na krizno stanje tako v pandemiji, kot tudi..
18 Mar Mojih 50 plus z modnim dodatkom nasmeška!
Mirjana 0 1169
Tudi pri 50-plus sem rada ženska, zadovoljna in srečna, ker mi ta občutek daje neizmerno stabilnost in modni dodatek nasmeška na mojem obrazu. Začela ..
13 Feb Uredi svojo omaro!
Mirjana 0 24489
Težje kot pospravljati, je premagati navezanost na stvari, ki so nam sčasoma prirasle k srcu in so postale del nas. Znano je že, da je pretirana navez..
24 Jan Bodi zavestno dobra prijateljica, dober prijatelj!
Mirjana 0 783
Obstajajo prijateljstva, ki trajajo le določen čas, nato pa začnejo pokati po šivih, kot slabo zašita obleka. Obstajajo pa tudi trajna, vedno aktualna..
21 Jan Ikigaj – japonska umetnost življenja. Živite svoj ikigaj?
Mirjana 0 1803
Vsak izmed nas v sebi nosi svoj ikigaj, vendar le-ta zahteva potrpežljivost in vztrajnost, da ga najdemo in začnemo živeti. Pravijo, da tisti, ki najd..
06 Jan Ko ženska preprosto privlači!
Mirjana 0 2282
Nasmeh je najlepši modni dodatek ženske, saj govori o sreči in lepoti njene duše. Iskren nasmeh je najlepše ličilo na obrazu ženske. Privlačna ženska ..
04 Nov Zunanji videz privlači, značaj in nasmeh osvajata!
Mirjana 0 1429
Življenje živite lahkotno, zabavno, osvajajte z značajem in nasmehom. Bodite celota, ki bo spontano privlačila in navdušila! Vedno se trudite ustvarit..
23 Sep Toksični odnosi, zavist in odpuščanje!
Mirjana 1 3689
Odkriti in sproščeni ljudje so vedno in povsod dobrodošli. Pogosto privlačijo toksične osebe. Zavist je zelo pogosta ovira med odnosi. Pravijo, da zla..
02 Sep Staranje, sestavni del življenja! S staranjem vedno znova potrjujemo, da živimo!
Mirjana 0 1774
Od nas samih je odvisno, kako bomo preživeli starost in če bomo super-fit starostniki z vitalnim umom. Dokler se staramo, živimo. Če bi vsi videli sre..
08 Aug Skrivnost imeti zdravo telo, je želeti zdravo telo!
Mirjana 0 349
Vsi čutimo, da se dogaja nekaj velikega in pozitivnega. Preprosto ne želimo biti več manipulativno vodeni s strani kapitala, svoje zdravje, počutje in..
14 Jul Moj poletni utrip!
Mirjana 0 99
Poletje imam rada, ker takrat začutim lahkotnejše in bolj svobodne življenjske energije pri ljudeh. Poletna sreča ima več različnih odtenkov.   Že v ..
Prikazujem 1 do 12 od 18 (2 strani)