La Miriam
Košarica

Lifestyle

21 Nov Življenje v družbi koronavirusa! (2. del)
Mirjana 0 2870
Svet se je v zadnjih mesecih ustavil in morda je prav zdaj čas, da čutimo srečo tam, kjer smo jo nekoč spregledali. Življenje vsakega Zemljana je nadv..
06 Aug Ko ženska preprosto privlači!
Mirjana 0 1555
Nasmeh je najlepši modni dodatek ženske, saj govori o sreči in lepoti njene duše. Iskren nasmeh je najlepše ličilo na obrazu ženske. Privlačna ženska ..
05 Aug Zunanji videz privlači, značaj in nasmeh osvajata!
Mirjana 0 1093
Življenje živite lahkotno, zabavno, osvajajte z značajem in nasmehom. Bodite celota, ki bo spontano privlačila in navdušila! Vedno se trudite ustvarit..
04 Jun Življenje v družbi koronavirusa. (1. del)
Mirjana 0 695
Korona kriza bo odkrila marsikatera razmerja med ljudmi, saj bo dokazala, kdo je človek v pravem pomenu besede. Pravijo, da se še nikdar v preteklosti..
20 May Bodi zavestno dobra prijateljica, dober prijatelj!
Mirjana 0 427
Obstajajo prijateljstva, ki trajajo le določen čas, nato pa začnejo pokati po šivih, kot slabo zašita obleka. Obstajajo pa tudi trajna, vedno aktualna..
11 May Staranje, sestavni del življenja! S staranjem vedno znova potrjujemo, da živimo!
Mirjana 0 1646
Od nas samih je odvisno, kako bomo preživeli starost in če bomo super-fit starostniki z vitalnim umom. Dokler se staramo, živimo. Če bi vsi videli sre..
08 May Toksični odnosi, zavist in odpuščanje!
Mirjana 0 1452
Odkriti in sproščeni ljudje so vedno in povsod dobrodošli. Pogosto privlačijo toksične osebe. Zavist je zelo pogosta ovira med odnosi. Pravijo, da zla..
04 May Način življenja in način prehranjevanja sta osnovi fit počutja!
Mirjana 0 201
Ne postanite nekdo, ki si želi spremembe, a ni pripravljen zanje ničesar narediti. Včasih moramo doživeti lekcijo, ki nas prebudi iz rutine vsakdana. ..
28 Apr Skrivnost imeti zdravo telo, je želeti zdravo telo!
Mirjana 0 143
Vsi čutimo, da se dogaja nekaj velikega in pozitivnega. Preprosto ne želimo biti več manipulativno vodeni s strani kapitala, svoje zdravje, počutje in..
24 Apr Izberite prave ljudi, ne razdajajte se vsakomur in vsem!
Mirjana 0 201
Odnosi z ljudmi nam v življenju veliko pomenijo. Z ljudmi, s katerimi najdemo skupno energijo, smo vedno močnejši. Povezujemo se, skupaj ustvarjamo, m..
21 Apr Ikigaj – japonska umetnost življenja. Živite svoj ikigaj?
Mirjana 0 1076
Vsak izmed nas v sebi nosi svoj ikigaj, vendar le-ta zahteva potrpežljivost in vztrajnost, da ga najdemo in začnemo živeti. Pravijo, da tisti, ki najd..
31 Mar Uredi svojo omaro!
Mirjana 0 849
Težje kot pospravljati, je premagati navezanost na stvari, ki so nam sčasoma prirasle k srcu in so postale del nas. Znano je že, da je pretirana navez..
Prikazujem 1 do 12 od 15 (2 strani)