La Miriam
Košarica

O Lamiriam

 

Borštnikovo srečanje SNG Maribor - La Miriam spremljevalni program 

La Miriam, z vami že od 1987!

Za nami je več kot 35 let modnega delovanja in ustvarjanja v želji nadaljevati in uresničiti nove cilje in nove vizije. Uradni pričetki našega podjetja segajo v daljno leto 1987, ko smo odprli prvo butično prodajalno z unikatnimi ročnimi pleteninami v sosednji Avstriji v Gradcu. Avstrijski trg je bil zahteven, a hvaležen. Dajal nam je posebno energijo ter delovni zagon. Kmalu za tem smo našo ponudbo razširili in v okviru lastne proizvodnje trgu predstavili prve strojno izdelane pletenine La Miriam.

Leta 1991 smo naše delovanje preselili iz avstrijskega Gradca v rodno mesto Maribor, kjer delujemo vse do danes. Na mariborskem Lentu smo v mesecu maju 1991 odprli prvo majhno modno trgovino, kjer smo preživeli eno najlepših obdobij svojega delovanja in ustvarjanja. Kmalu se je tej trgovini z razširjeno ponudbo pridružila še druga trgovina, prav tako na mariborskem Lentu. Leta 1996 smo z odprtjem tretje trgovine razširili svoje poslovanje v nekdaj Mariborčanom znani trgovski hiši Kvik. Leta 1998 smo naše poslovanje preselili v lastne poslovne prostore v TPC CITY, v strogo mestno jedro mesta Maribor, kjer smo prisotni vse do danes.

Vzporedno smo spremljali slovensko sejemsko karavano, kjer smo bili aktivni tako na področju maloprodaje, kot tudi veleporodaje. 

Sredi 90-ih let je naše podjetje sodelovalo v enem najbolj gledanih televizijskih spektaklov, v oddaji Poglej in zadeni v okviru razvedrilnega televizijskega programa na slovenski nacionalni televiziji. Med leti 2003 -2008 smo aktivno sodelovali v oddajah Bodi idol in Superzvezda, ki so se odvijale na takrat eni najbolj priljubljenih lokalnih televizij NET TV, kasneje pa tudi v oddaji Oddaja. V sodelovanju z radijskimi postajami in tiskanimi mediji smo pripravljali številne modne članke, stilske preobrazbe in modna svetovanja.

Kar pet let zapored je bilo naše podjetje izbrano kot spremljevalni program na enem največjih slovenskih kulturnih dogodkov, Borštnikovem srečanju, osrednjem slovenskem gledališkem festivalu v SNG Maribor, kjer smo uspešno kreirali in narekovali lokalno modo.

Že v letih 1993–1994, kakor tudi v letih 2005–2009  smo sodelovali v projektu Miss Slovenije, kjer so se zmagovalke Sanja Grohar, Iris Mulej, Tadeja Ternar in Tina Petelin predstavile tudi v oblačilih La Miriam. Tekom dolgoletnega  poslovanja so našo trgovino obiskale številne osebe iz sveta kulture, glasbe in estrade.

Blog La Miriam - Moda&Lifestyle
Spletno stran smo obogatili tudi z blogom, ki vsebuje dve tematiki. Prva je izključno modna tematika, ki vsebuje modne novosti, modne zakonitosti in druge namige. Drugi del bloga je namenjen izključno življenjskemu slogu, ki ga živimo. Vsebine, zapisane na tem blogu, so izključno naša osebna spoznanja, doživetja in mnenja, zato jih ni treba dojemati kot dejstva. Želimo vam veliko užitka ob branju našega bloga in hvala vsem, ki nas berete. 

Spletna trgovina La Miriam:
Danes, po več kot 30-ih letih naše prisotnosti na trgu, je spletna trgovina www.lamiriam.si za vas na voljo NON-STOP. Izbiramo kakovostne ponudnike, našo modno  ponudbo bomo v prihodnje dodatno razširili. Uživajte v svojem videzu, uživajte v modi LA MIRIAM, ki vam nudi lasten užitek, osebno noto in veliko mero zadovoljstva.  Prisluhnite sami sebi, sledite svojemu okusu in le na tak način negujte svojo podobo in svoj življenjski stil. Ljudje, ki se počutijo dobro v svojem telesu, vedno žarijo in izstopajo ob vsaki priložnosti. Ali boste modni odvisniki ali modni esteti, o tem odločate le vi. Želimo vam obilo užitka ob prebiranju modnih idej, nasvetov, modnih predlogov La Miriam.

Kontakt:
Mirjana Stiplošek Gorza s.p.
Ulica Vita Kraigherja 5
2000 MARIBOR
GSM: +386-(0)31-661 465

Davčna številka: 81377177
Matična številka: 3757722000
Registerski organ: AJPES, izpostava Maribor, št. vpisa 062/10381100
Datum vpisa: 01.07.2010
Glavna dejavnost: G47.710 - Trgovina na drobno v specializiranih prodajalnah z oblačili

Internet: www.lamiriam.si

E-mail: [email protected] ali [email protected]

Obvestilo za stranke!

Boutique in salon čevljev La Miriam posluje za stranke NON STOP le v SPLETNI TRGOVINI LA MIRIAM. 

Foto: arhiv La Miriam

Oddaja Poglej in zadeni 1992-1997

Miss Slovenije Tadeja Ternar 2007

  

Miss Slovenije Tadeja Ternar 2007

Borštnikovo srečanje SNG Maribor - La Miriam spremljevalni program od 1992-1997