La Miriam
Košarica

O Lamiriam

La Miriam, z vami že od 1987!
Za nami je že več kot 35 let modnega delovanja in ustvarjanja, v želji nadaljevati in uresničiti nove cilje in nove vizije. Uradni pričetki našega podjetja segajo v daljno leto 1987, ko smo odprli prvo butično prodajalno z unikatnimi ročnimi pleteninami v sosednji Avstriji v Gradcu. Avstrijski trg je bil zahteven, a hvaležen. Dajal nam je posebno energijo ter delovni zagon. Kmalu za tem smo našo ponudbo razširili in v okviru lastne proizvodnje trgu predstavili prve strojno izdelane pletenine La Miriam.

Leta 1991 smo naše delovanje preselili iz avstrijskega Gradca v rodno mesto Maribor, kjer delujemo vse do danes. Na mariborskem Lentu smo v mesecu maju 1991 odprli prvo majhno modno trgovino, kjer smo preživeli eno najlepših obdobij svojega delovanja in ustvarjanja. Kmalu se je tej trgovini z razširjeno ponudbo pridružila še druga trgovina, prav tako na mariborskem Lentu. Leta 1996 smo z odprtjem tretje trgovine razširili svoje poslovanje v nekdaj Mariborčanom znani trgovski hiši Kvik. Leta 1998 smo naše poslovanje preselili v lastne poslovne prostore v TPC CITY, v strogo mestno jedro mesta Maribor, kjer smo prisotni vse do danes. Vzporedno smo spremljali slovensko sejemsko karavano, kjer smo bili aktivni tako na področju maloprodaje, kot tudi veleprodaje. 

Sredi 90-ih let je naše podjetje sodelovalo v enem najbolj gledanih televizijskih spektaklov, v oddaji Poglej in zadeni, v okviru razvedrilnega televizijskega programa na slovenski nacionalni televiziji. Med leti 2003 -2008 smo aktivno sodelovali v oddajah Bodi idol in Superzvezda, ki so se odvijale na takrat eni najbolj priljubljenih lokalnih televizij NET TV. Kmalu za tem smo sodelovali tudi v oddaji Oddaja. V sodelovanju z radijskimi postajami in tiskanimi mediji smo pripravljali številne modne članke, stilske preobrazbe in modna svetovanja. Kar pet let zapored je bilo naše podjetje izbrano za spremljevalni program na enem največjih slovenskih kulturnih dogodkov, Borštnikovem srečanju, osrednjem slovenskem gledališkem festivalu v SNG Maribor, kjer smo uspešno kreirali in narekovali lokalno modo.

Že v letih 1993–1994, kakor tudi v letih 2005–2009  smo redno sodelovali v projektu Miss Slovenije, kjer so se zmagovalke in nekatere finalistke predstavile v oblačilih La Miriam. Tekom dolgoletnega poslovanja so našo trgovino obiskale številne osebe iz sveta kulture, glasbe in estrade.

Blog La Miriam - Moda&Lifestyle
Spletno stran smo obogatili tudi z blogom, ki vsebuje dve tematiki. Prva je izključno modna tematika, ki vsebuje modne novosti, zanimive modne nasvete in druge namige. Drugi del bloga je namenjen izključno življenjskemu slogu, ki ga živimo. Vsebine, zapisane na tem blogu, so izključno moja osebna spoznanja, doživetja in mnenja, zato jih ni treba dojemati kot dejstva. Želimo vam veliko užitka ob branju našega bloga in hvala vsem, ki nas berete. 

Spletna trgovina La Miriam https://www.lamiriam.si/ je za vas na voljo NON-STOP. Izbiramo kakovostne ponudnike in zanimive vsebine naše ponudbe. Uživajte v svojem videzu, uživajte v modi LA MIRIAM, ki vam nudi lasten užitek, osebno noto in veliko mero zadovoljstva.  Prisluhnite sami sebi, sledite svojemu okusu in le na tak način negujte svojo podobo in svoj življenjski stil. Ljudje, ki se počutijo dobro v svojem telesu, vedno žarijo in izstopajo ob vsaki priložnosti. Ali boste modni odvisniki ali modni esteti, o tem odločate le vi. Želimo vam prijetno nakupovanju v naši spletni trgovini in veliko užitka ob branju bloga,  prebiranju modnih idej, nasvetov in modnih predlogov.

Spletna trgovina La Miriam posluje za stranke NON STOP. Poslujemo le spletno.

Kontakt:
Mirjana Stiplošek Gorza s.p.
Ulica Vita Kraigherja 5
2000 MARIBOR
GSM: +386 (0)31 661 465
Davčna številka: 81377177
Matična številka: 3757722000

Registerski organ: AJPES, izpostava Maribor, št. vpisa 062/10381100
Datum vpisa: 01.07.2010
Glavna dejavnost: G47.710 - Trgovina na drobno v specializiranih prodajalnah z oblačili

Spletna trgovina: www.lamiriam.si
E-mail: [email protected] ali [email protected]