La Miriam
Košarica

Moda

28 Jun Nekaj modnih namigov za ženske 50 plus!
Mirjana 0 1145
V vsakem posameznem življenjskem obdobju imamo določen stil oblačenja. Kakšen stil oblačenja naj ima ženska v zrelih letih?Ženske v letih 50 plus vedn..
26 May Moška modna kravata, vedno opažena v poslovnem svetu!
Mirjana 0 355
Način življenjskega sloga uresničuje življenje, kot si ga želite živeti. Vzemite stvari v svoje roke, naredite nekaj, kar običajno ne bi naredili, cen..
25 May Moški modni metuljček!
Mirjana 0 845
Moški modni metuljček je vedno zanimiv in drzen moški modni dodatek. Rada opazujem izrazito kreativni modni slog moških, ki znajo modni metuljček upor..
22 May Modne elegantne rute
Mirjana 0 200
Modna svilena ruta je eden izmed najbolj elegantnih in razkošnih modnih dodatkov vsake ženske. Ženske, ki nosijo modne rute so dame, ki ljubijo modni ..
30 Apr Gucci Garden
Mirjana 0 227
Guccijev muzej Gucci Garden v Firencah je eden izmed najlepših modnih muzejev, ki predstavljajo zgodovinski, sedanji in prihodnji modni čas oblikovanj..
31 Mar Svet mode je zapustil Karl Lagerfeld. Modni velikan, sinonim moške ektravagance!
Mirjana 0 43
Karl Lagerfeld je sodil med najuspešnejše, najbolj cenjene in najbolje plačane oblikovalce v modni industriji. Karl Lagerfeld: "Najbolj uživam takrat,..
30 Mar Jimmy Choo - uporabna potreba ali luksuz za ljubiteljice čevljev!
Mirjana 0 132
Ženske ljubimo čevlje in le ti za mnoge predstavljajo strast. Čevlji veliko povedo o tipu in karakterju ženske, včasih celo več, kot si same želimo.Že..
30 Mar Modna hiša Roberto Cavalli, svet visoke mode!
Mirjana 0 29
Roberto Cavalli obožuje ženske. Njegove modne kreacije so drzne, barvite in ženstvene. Poosebljajo ženske, ki znajo svoje obline izpostaviti in jih pr..
23 Mar Mesec mode v muzeju. Zgodovinska in sodobna moda z roko v roki!
Mirjana 0 28
Ženske imamo rade modo in ne le ženske, tudi moški. Moda je del kulture vsakega mesta, zato so modni dogodki v našem mestu prava osvežitev mariborske ..
21 Mar Leopardji vzorec prisoten tudi v Pradini modni kolekciji!
Mirjana 0 12
Nove modne sezone vedno s seboj prinesejo nove modne trende, a nekateri izmed njih se vztrajno prebijajo skozi vsa modna obdobja. Eden izmed teh je za..
30 Nov Modna zgodba, ki združuje modo in ljubezen do jadranja. Pletenine Žan Luka Zelko.
Mirjana 0 28
Premierna predstavitev kolekcije unikatnih pletenin Zelko. Mladi jadralec, 23-letni Žan Luka Zelko svoje življenje že od malih nog posveča jadranju, z..
Prikazujem 1 do 11 od 11 (1 strani)