La Miriam
Košarica

Moda

21 Mar Modni svet v času globalne krize
Mirjana 0 4883
V teh dneh svet potrebuje dobre misli. Svet, ki si ga želimo, je svet miru. Modne hiše so se močno odzvale na krizno stanje tako v pandemiji, kot tudi..
14 Feb Nekaj modnih namigov za ženske 50 plus!
Mirjana 3 9478
V vsakem posameznem življenjskem obdobju imamo določen stil oblačenja. Kakšen stil oblačenja naj ima ženska v zrelih letih?Ženske v letih 50 plus vedn..
13 Feb Uredi svojo omaro!
Mirjana 0 24490
Težje kot pospravljati, je premagati navezanost na stvari, ki so nam sčasoma prirasle k srcu in so postale del nas. Znano je že, da je pretirana navez..
11 Feb Moška modna kravata, vedno opažena v poslovnem svetu!
Mirjana 0 2206
Način življenjskega sloga uresničuje življenje, kot si ga želite živeti. Vzemite stvari v svoje roke, naredite nekaj, kar običajno ne bi naredili, cen..
24 Jan Moški modni metuljček!
Mirjana 0 6185
Moški modni metuljček je vedno zanimiv in drzen moški modni dodatek. Rada opazujem izrazito kreativni modni slog moških, ki znajo modni metuljček upor..
24 Nov Modne elegantne rute
Mirjana 0 4013
Modna svilena ruta je eden izmed najbolj elegantnih in razkošnih modnih dodatkov vsake ženske. Ženske, ki nosijo modne rute so dame, ki ljubijo modni ..
17 Nov Barva kravate razkriva moški značaj!
Mirjana 1 2645
Izbrana barva kravate veliko pove o moškem. Izdaja njegove vibracije, odraža njegov karakter, razkriva njegov motiv, način življenja, njegovo razpolož..
08 Apr Prestižni Palazzo Versace Dubai!
Mirjana 0 516
V zadnjem času rada potujem in rada sprejemam drugačnost. Odkrivam nove kraje, spoznavam nove kulture, meni manj znane običaje in načine življenja. Ko..
26 Mar Jimmy Choo - uporabna potreba ali luksuz za ljubiteljice čevljev!
Mirjana 0 526
Ženske ljubimo čevlje in le ti za mnoge predstavljajo strast. Čevlji veliko povedo o tipu in karakterju ženske, včasih celo več, kot si same želimo.Že..
23 Mar Modna hiša Roberto Cavalli, svet visoke mode!
Mirjana 0 326
Roberto Cavalli obožuje ženske. Njegove modne kreacije so drzne, barvite in ženstvene. Poosebljajo ženske, ki znajo svoje obline izpostaviti in jih pr..
18 Mar Leopardji vzorec prisoten tudi v Pradini modni kolekciji!
Mirjana 0 349
Nove modne sezone vedno s seboj prinesejo nove modne trende, a nekateri izmed njih se vztrajno prebijajo skozi vsa modna obdobja. Eden izmed teh je za..
18 Sep Modna jesen ponuja nove modne priložnosti!
Mirjana 0 1726
Jesen, moj najljubši letni čas. Pogosto že v vročih poletnih dnevih razmišljam o prihajajoči jesenski garderobi. Letošnja jesen nam prinaša toliko zan..
Prikazujem 1 do 12 od 15 (2 strani)