La Miriam
Košarica

Lifestyle

28 Feb V družbi žensk je svet lepši in boljši!
Mirjana 2 12024
V teh dneh je veliko govora o ženskah, saj se približuje 8. marec. Dan, posvečen ženskam. Nasmeh je najlepši modni dodatek vsake ženske, saj izraža le..
27 Feb Ko ženska preprosto privlači!
Mirjana 2 6329
Nasmeh je najlepši modni dodatek ženske, saj govori o sreči in lepoti njene duše. Iskren nasmeh je najlepše ličilo na obrazu ženske. Privlačna ženska ..
15 Feb Sheikh Zayed Grand Mosque Abu Dhabi, arhitekturna mojstrovina!
Mirjana 0 9267
Kadar se nahajam v drugem okolju, se ne ukvarjam s smislom pravil, kulturnih zahtev in zapovedi, ki jih narekuje svet v katerega vstopam. Opazujem, ra..
05 Feb Abu Dabi, veličasten emirat!
Mirjana 0 14165
Abu Dabi, sodobna puščavska metropola.K pisanju tega bloga me je med drugim vzpodbudila tudi moja draga Nela, ki mi je povedala, da potuje v Abu Dabi ..
29 Jan Gucci Garden, muzej hiše Gucci!
Mirjana 0 3631
Gucci Garden v Firencah je eden izmed najlepših modnih muzejev, ki predstavljajo zgodovinski, sedanji in prihodnji modni čas oblikovanja imperija Gucc..
27 Jan Toksični odnosi, zavist in odpuščanje!
Mirjana 1 3917
Odkriti in sproščeni ljudje so vedno in povsod dobrodošli. Pogosto privlačijo toksične osebe. Zavist je zelo pogosta ovira med odnosi. Pravijo, da zla..
26 Jan Blog La Miriam
Mirjana 0 7287
Hvala vsem tistim, ki ste me v zadnjem času vprašali, zakaj ne pišem več bloga. Vaše vprašanje je postalo moja motivacija.Že nekaj časa je minilo od m..
18 May Ikigaj – japonska umetnost življenja. Živite svoj ikigaj?
Mirjana 0 3546
Vsak izmed nas v sebi nosi svoj ikigaj, vendar ta zahteva potrpežljivost in vztrajnost, da ga najdemo in začnemo živeti. Pravijo, da tisti, ki najde s..
01 Apr Izberite prave ljudi, ne razdajajte se vsakomur in vsem!
Mirjana 0 3618
Odnosi z ljudmi nam v življenju veliko pomenijo. Pogosto se vprašam, katera je tista najpomembnejša lastnost, ki me pri ljudeh privlači. Ob tem si mor..
21 Mar Modni svet v času globalne krize
Mirjana 0 5347
V teh dneh svet potrebuje dobre misli. Svet, ki si ga želimo, je svet miru. Modne hiše so se močno odzvale na krizno stanje tako v pandemiji, kot tudi..
13 Feb Uredi svojo omaro!
Mirjana 0 31493
Težje kot pospravljati, je premagati navezanost na stvari, ki so nam sčasoma prirasle k srcu in so postale del nas. Znano je že, da je pretirana navez..
24 Jan Bodi zavestno dobra prijateljica, dober prijatelj!
Mirjana 0 1137
Obstajajo prijateljstva, ki trajajo le določen čas, nato pa začnejo pokati po šivih, kot slabo zašita obleka. Obstajajo pa tudi trajna, vedno aktualna..
Prikazujem 1 do 12 od 22 (2 strani)